Ληστεία στο Χαλάνδρι: Έδεσαν και χτύπησαν 68χρονη

Νύχτα – εφιάλτης για 68χρονη στο Χαλάνδρι, η οποία ήρθε αντιμέτωπη με ληστές μέσα στο σπίτι της. Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας, στις 4:30 αλλά το περιστατικό έγινε γνωστό σήμερα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr οι δράστες μπήκαν στο σπίτι, το οποίο βρίσκεται στον πρώτο όροφο διπλοκατοικίας από το μπαλκόνι και έδεσαν την άτυχη γυναίκα.

Το θύμα της ληστείας, όπως περιέγραψε στους αστυνομικούς, είδε δύο άνδρες με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, να εισβάλουν στο σπίτι της και να την ακινητοποιούν.

Αφού της έδεσαν τα χέρια, την χτύπησαν ελαφρά και έφυγαν από το σπίτι με χρήματα, κοσμήματα και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της. Οι δράστες δεν πήραν το αυτοκίνητο.

Πηγή: enikos.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων