Σαρωτική νίκη του Μιχάλη Σακελλαρίδη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών στο τένις

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Μιχάλης Σακελλαρίδης, αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών στα γήπεδα του Ο.Α. Αθηνών. Ο Σακελλαρίδης επικράτησε με μια σαρωτική νίκη 2-0 (60,60) του αθλητή του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης, Πανάγου Ηλία, και συνεχίζει για το γύρο των 32.

Σημειωτέον ότι ο νικητής του Πανελλήνιου πρωταθλήματος θα ανακηρυχθεί Πρωταθλητής Ελλάδος για το έτος 2022. Ευχόμαστε στον αθλητή μας τα καλύτερα.

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τα αποτελέσματα των αγώνων.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.