Νέος μέλος στην οικογένεια της “Νίκης των πολιτών” η Βιβή Νιαβή

Η ΒΙΒΗ ΝΙΑΒΗ ΣΤΗΝ «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ»

Καλωσορίζουμε την Βιβή Νιαβη-Μεθενιτη στην οικογένεια της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ. Παρασκευής».

Η Βιβή, γέννημα θρέμμα της πόλης μας και κάτοικος του Αγίου Ιωάννη, υπήρξε για πολλά χρόνια εργαζόμενη στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας (ΠΑΙΣΔΑΠ) και είναι σήμερα μέλος του Διοικητικού τους Συμβουλίου.

Ήταν επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου εργαζομένων Σ.Ε.Δ.Α.Π (Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αγ. Παρασκευής) του Δήμου, μέλος Συλλόγων Γονέων και κηδεμόνων και υπηρέτησε τον εργασιακό της ρόλο με υψηλό αίσθημα ευθύνης και συνέπειας.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.