Νέος πρόεδρος στο Δ.Σ. της “ΣΑΝΤΑ” ο Βαγγέλης Σταθόπουλος

Μετά την θριαμβευτική άνοδο στην Γ´ Εθνική, και τον απόηχο της απρόσμενης παραίτησης του επί σειρά ετών Γ. Αρχηγού και προέδρου του συλλόγου μας Μ. Τζώρτζη (τον ευχαριστούμε για την προσφορά του) συνεδριάσαμε τα μέλη του Δ.Σ του Α.Ο.Α.Π χθες 15/6/22.

-Έγινε ομόφωνα αποδεκτή η παραίτηση του Κ. Μαριου Τζώρτζη

-Εκλέχθηκε ομόφωνα Πρόεδρος του Δ.Σ έως την λήξη της θητείας του ο Βαγγέλης Σταθόπουλος

-Ξεκινά συνεργασία του Δ.Σ με τους Τέλη Σερκεδάκη και Απόστολο Ανδρουτσόπουλο παλιούς ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Α.Π. Θα αποτελούν μέλη της ομάδας του Δ.Σ για τις ανανεώσεις, μετεγγραφές ποδοσφαιριστών και γενικά για τον σχεδιασμό τις νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. Οι ενέργειες αυτές έχουν ήδη ξεκινήσει, καθώς και οι συζητήσεις για τον νέο προπονητή, και τις οποίες θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση των φιλάθλων μας.

-Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας για την στήριξη και την βοήθεια τους την χρόνια που πέρασε. Θα τα πούμε σύντομα σε έκτακτη Γενική Συνέλευση κάνοντας απολογισμούς και προγραμματίζοντας την λειτουργία του Συλλόγου μας για την δύσκολη προσεχή πορεία στην Γ´ Εθνική.

Το Δ.Σ του Α.Ο.Α.Π

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.