«Τα μαγικά μαξιλάρια»… μάγεψαν μικρούς και μεγάλους

Χαρά, πλατιά χαμόγελα, ενθουσιασμό και συγκίνηση μας χάρισε  η παράσταση «ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ» του Ευγένιου Τριβιζά  που ανέβασε χθες  το ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ  ΑΜΕΑ  στο Αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου της οδού Νεαπόλεως.

Οι πρωταγωνιστές  του Μουσικοκινητικού  Εργαστηρίου ΑΜΕΑ μας ταξίδεψαν στη μακρινή  Ουρανούπολη και  μας απέδειξαν περίτρανα  ότι η ελπίδα και τα όνειρα δεν τελειώνουν ποτέ.

Ήταν μια μοναδική παράσταση που όλοι καταχειροκροτήσαμε και χαρήκαμε πραγματικά.

Διασκευή-διδασκαλία-σκηνοθεσία: Μαρία Καλογεροπούλου

Σκηνικά: Μιχάλης Καλογεράκης

 ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ

ΑΦΗΓΗΤΡΙΑ: Λαμπρινή Γιαννικοπούλου

ΑΡΠΑΤΙΛΑΟΣ: Μάριος Τσέρτος

ΤΙΛΙΑ : Δέσποινα ΛιβανούΠανουσοπούλου

ΒΟΥΛΗΜΙΑ : Στέλλα Αλεξίου

ΑΡΧΙΜΑΓΙΣΣΑ ΒΡΙΣΕΛΙΕ: Κατερίνα Τσαφαρά

ΕΡΓΑΤΕΣ & ΜΑΘΗΤΕΣ: Νίκος Βουκελάτος, Αλέκα Μητσοπούλου, Κώστας Παπαδόπουλος, Μαριλένα Ράλλη, Κατερίνα Καλαφάτη, Σοφία Κλιβανοπούλου

ΔΑΣΚΑΛΑ: Ελένη Βερτοπούλου

ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΡΙΕΣ-ΒΟΗΘΟΙ ΑΡΧΙΜΑΓΙΣΣΑΣ: Έφη Ματαρά, Χριστίνα Μούκα

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης  Ζορμπάς , ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Νίκος Ντούσκος-Κωβαίος, η Πρόεδρος του ΔΣ Ευπρέπεια Καψοκεφάλου, η Διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής Αντωνία Γκίνη,  ο επικεφαλής της «Νίκης των Πολιτών» Γιάννης Σταθόπουλος, ο επικεφαλής της «Νέας Αρχής» Γιώργος Οικονόμου, οι υπάλληλοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας, γονείς και πολύς  κόσμος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς ανακοίνωσε την άμεση (μέχρι τις 20 Ιουλίου) δημοπράτηση της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ), ένα σημαντικό έργο στην  πόλη μας , που χαροποίησε ιδιαιτέρως γονείς και παιδιά .

——

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.