Ματαίωση της πρώτης παράστασης του Διαδημοτικού Φεστιβάλ Θεάτρου λόγω κορωνοϊού

Όπως ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ, κ. Σπύρο Παπασπύρο, λόγω ασθενείας μελών της θεατρικής ομάδος του Δήμου Αγίου Δημητρίου, από κορωνοϊό, ματαιώνεται η σημερινή παράσταση “Ποιά Ελένη”, που είχε προγραμματισθεί στο πλαίσιο του 15ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής. Η έναρξη του Φεστιβάλ, θα γίνει αύριο 1η Ιουλίου, με την θεατρική παράσταση “Καλιφόρνια ντρίμιν”, από το Θεατρικό Εργαστήρι “ΡΕΝΔΙΑ ΛΕΞΙΣ” του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη.

Στις 2 Ιουλίου, θα παρουσιασθεί η παράσταση της Διασχολικής Ομάδος Θεάτρου των παιδιών των 1ου ΓΕΛ- 1ου ΕΠΑΛ- 4ου ΓΕΛ, με τίτλο «Σε μένα μιλάς», που είχε παρουσιασθεί φέτος στo πλαίσιο του ετήσιου μαθητικού πολιτιστικού φεστιβάλ «Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας», που διοργανώνει ο Δήμος σε συνεργασία με τους Συλλόγους και την Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.