Καλοκαιρινή γιορτή στις 3/7 και ώρα 19:00, στην ταβέρνα Κορόμηλας απο το αθλητικό σωματείο “ΑΣΑΠ”

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικό Σωματείο Αγίας Παρασκευής –ΑΣΑΠ-santa AthleticClub σας καλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση για την καλοκαιρινή γιορτή, την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 και ώρα 19:00, στη Ταβέρνα Κορομηλάς (Γοργοποτάμου 6, Αγία Παρασκευή).

Θα είναι μεγάλη μας τιμή να παρευρεθείτε γιατί στα πλαίσια της εκδήλωσης θα βραβευτούν οι αθλητές της ομάδας που έλαβαν μέρος σε μαραθωνίους, υπερμαραθωνίους καθώς και οι καλύτεροι αθλητές στίβου και ποδηλασίας για το 2021.Θα ακολουθήσει γλέντι με ζωντανή μουσική και λαχειοφόρος αγορα με πλούσια δώρα και πολλές εκπλήξεις.

Το κόστος της πρόσκλησης είναι 20€ και συμπεριλαμβάνει φαγητό και ποτό.

Σας περιμένουμε όλους!

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.