Ο Γιάννης Γεράσιμος στην “Νίκη των Πολιτών”


Από την νέα γενιά της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής», ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ έρχεται να προστεθεί στην μεγάλη ομάδα μας.
Ο Γιάννης μεγάλωσε και μένει στην Αγία Παρασκευή, είναι πτυχιούχος της Νομικής σχολής Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές Ευρωπαϊκού Δικαίου στην Νομική σχολή του πανεπιστημίου Εδιμβούργου όπως και μεταπτυχιακές σπουδές Διεθνούς Δικαίου στην Ακαδημία Διεθνούς Δικαίου της Χάγης.
Το 2021 αναγορεύτηκε αριστούχος διδάκτωρ Δημοσίου Δικαίου της Νομικής σχολής Αθηνών και άσκησε μαχόμενη δικηγορία για πέντε χρόνια.
Είναι, επίσης, απόφοιτος της εθνικής σχολής Δημόσιας Διοίκησης και σήμερα εργάζεται στο Υπουργείο Εσωτερικών.
Από τα χρόνια της Νομικής υπήρξε ενεργός στο φοιτητικό κίνημα και συμμετέχει ενεργά σε κοινωνικά κινήματα.
Συμμετέχει επίσης ως εθελοντής στο περιοδικό δρόμου «Σχεδία», σε κινήματα αλληλεγγύης όπως το προσφυγικό και σε δράσεις της Νεολαίας της «ΝΙΚΗΣ».

Τον καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά. 

——

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων