“ENEBAΠ” – Στηρίξτε τις επιχειρήσεις της πόλης μας, τώρα στις θερινές εκπτώσεις

Ξεκινούν τη Δευτέρα 11 Ιουλιου οι θερινές εκπτώσεις και θα διαρκέσουν έως τις 31 Αυγούστου.


Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων οι επιχειρήσεις θα εκθέσουν τα προϊόντα τους σε εξαιρετικά ελκυστικές και συμφέρουσες τιμές.Οι φετινές θερινές εκπτώσεις έρχονται σε μία περίοδο που, λόγω ακραίας ακρίβειας, νοικοκυριά και επιχειρήσεις τις χρειάζονται περισσότερο από ποτέ για να ξεπεράσουν το “πληθωριστικό σοκ“. 

Η διατήρηση των τιμών ρεύματος, τροφίμων και καυσίμων σε υψηλά επίπεδα έχουν αναγκάσει τη μέση ελληνική οικογένεια να περιορίσει τις αγορές της και να αλλάξει δραστικά καταναλωτικές συνήθειες.

Ελπιζουμε οι εκπτωτικές τιμές να προσεγγίσουν και να προσελκύσουν τους καταναλωτές, ώστε να λειτουργήσουν συνδυαστικά, υπέρ εισοδημάτων και τζίρου. 

Στηρίξτε τις επιχειρήσεις της πόλης μας.

Μάκης Τάρλας – Πρόεδρος ΕΝΕΒΑΠ 

——

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων