Στον Υμηττό ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς

Λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών που πλήττουν από χθες το απόγευμα τις γειτονικές περιοχές της πόλης μας (Παλλήνη, Ανθούσα, Γέρακα, Ντράφι, κ.α.) ο Δήμος Αγίας Παρασκευής βρίσκεται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας, τόσο για να προστατέψει το βουνό του Υμηττού, όσο και για να προσφέρει βοήθεια στους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές των τελευταίων ωρών.

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί ο Δήμος Αγίας Παρασκευής διαθέτει την Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (στο Δημαρχείο Μεσογείων 415) καθώς και τα 2 ΚΑΠΗ της πόλης στους πολίτες, που το έχουν ανάγκη, για φιλοξενία.

Επίσης, από νωρίς το πρωί ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς, βρίσκεται στο βουνό του Υμηττού και επιθεωρεί τις δυνάμεις που φυλάσσουν τόσο έξω από το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού, όσο και τις δυνάμεις του Σ.Ε.Π.Π.Β/Α.Τ.Υ. που βρίσκονται σε επιφυλακή για να συνδράμουν με οποιονδήποτε τρόπο τους ζητηθεί.

Οι επόμενες ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς και συνιστάται σε όλους τους πολίτες αυξημένη προσοχή και απόλυτη τήρηση των οδηγιών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.