Μπαράζ ληστειών τη νύχτα, δύο κακοποιοί «Χτύπησαν» Λ. Μεσογείων, Γλυκά Νερά & Χαλάνδρι

Μπαράζ ληστειών  από δύο κακοποιούς που χτύπησαν τέσσερις φορές τα ξημερώματα και κατάφεραν να εξαφανιστούν.

Οι ληστές μάλιστα είχαν τέτοιο θράσος, που λήστεψαν ακόμα κι ένα από τα πιο κεντρικά καταστήματα γρήγορου φαγητού στη λεωφόρο Μεσογείων.

Η δράση τους ξεκίνησε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, όταν απείλησαν με όπλο τον υπάλληλο ενός πρατηρίου βενζίνης στα Γλυκά Νερά και του άρπαξαν, όσα χρήματα είχε στο ταμείο.

Όπως φαίνεται ακολούθησαν τη διαδρομή μέσω της λεωφόρου Λαυρίου, έφτασαν στη Μεσογείων και εκεί προσποιούμενοι αρχικά τους πελάτες, εισέβαλαν στο κατάστημα γρήγορου φαγητού και οι υπάλληλοι ήρθαν αντιμέτωποι με το όπλο των ληστών.

Αφού άρπαξαν και πάλι όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο, εξαφανίστηκαν.

Ο επόμενος στόχος τους ήταν ένα πρατήριο καυσίμων στο Χαλάνδρι, για να κλείσουν το μπαράζ των ληστειών τους με ένα περίπτερο.

Οι αδίστακτοι ληστές ανενόχλητοι έκαναν τη διαδρομή των επιθέσεών τους και οι Αρχές τώρα αναζητούν από κάμερες ασφαλείας το όχημα, με το οποίο κινήθηκαν και την ταυτότητα των δύο κακοποιών.

Μίνα Καραμήτρου – CNN Greece

——

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.