Στην “Νέα Αρχή” η Ελένη Δουλαδίρη

Καλωσορίζουμε την Ελένη Δουλαδίρη στη «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή».

Η Ελένη είναι σύζυγος του αείμνηστου Δημήτρη Δουλαδίρη (πρώην Προέδρου της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας) με πολύχρονη επαγγελματική δραστηριότητα, Ηπειρώτισσα στην καταγωγή (από το Μέτσοβο). Διακρίνεται για την κοινωνικότητα και τον δυναμικό της χαρακτήρα. Έχει βαθιά γνώση των προβλημάτων της πόλης μας, απόψεις και ιδέες που τις διατυπώνει αυθεντικά χωρίς δεσμεύσεις και παρωπίδες. Είναι εκλεγμένο μέλος της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Αγίας Παρασκευής, υπεύθυνη επικοινωνίας και συνεργασίας με φορείς και συλλόγους.

Η συστράτευσή της με τη «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή» δυναμώνει τον κοινό στόχο της παράταξης, για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για τους δημότες μας και την επίλυση των συσσωρευμένων προβλημάτων της πόλης μας.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

——

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.