Η Φανή Κουτσολιάπη στην «Νίκη των Πολιτών»

Καλωσορίζουμε την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Φανή Κουτσολιάπη στην μεγάλη οικογένεια της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Νίκη των Πολιτών Αγ. Παρασκευης»

Η Φανη γεννήθηκε και μένει στην Αγία Παρασκευή στον Άγιο Ιωάννη, με καταγωγή των γονέων της από την Ήπειρο και την Θεσσαλία.

Μετά τα μαθητικά της χρόνια στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Παρασκευης, το 2ο Γυμνάσιο και το 2ο Λύκειο,

Η Φανη σπούδασε και αποφοίτησε από το τμήμα Φυσικής Αγωγής στο πανεπιστήμιο του Ζάγκρεμπ.

Υπήρξε αθλήτρια στην ομάδα βόλεϊ του Πήγασου, αθλήτρια στίβου, αθλήτρια τοξοβολίας στο σύλλογο Αχαιοί Αγ. Παρασκευής και έχει εργασθεί επι 5 χρόνια στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου μας στον ΠΑΟΔΑΠ.

Σήμερα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο και παράλληλα ως personal trainer γυμναστικής με γυναίκες.

Η Φανη είναι μητέρα δύο παιδιών της Αρτέμιδας 19 ετών και του Θοδωρή 17 ετών που έχουν ακολουθήσει όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης στα σχολεία της πόλης μας.

Την καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρα και αναμένουμε την βοηθεια της σε πολλά αλλά και στην συνολική βελτίωση των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου μας.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.