“Νίκη των Πολιτών” Η Επιπολαιότητα της Δημοτικής αρχής Ζορμπά & η κυκλοφοριακή μελέτη Πευκακίων

Όταν ψηφίστηκαν,τον Νοέμβριο του 2021,οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Πευκάκια,μετά από διεκδίκηση του δραστήριου τοπικού Συλλόγου Κατοίκων (Σύλλογος Πευκάκια Αγ. Παρασκευής «Η Αναγέννησις»),κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τον βαθμό επιπολαιότητας της Δημοτικής αρχής Ζορμπά.

Φτάσαμε έτσι,εννέα μήνες μετά,να ανακαλύπτουν προβλήματα,να προκαλούν συγκρούσεις κατοίκων και να αναγκάζονται να αποσύρουν το θέμα από το Δημοτικό Συμβούλιο,δυο φορές μέσα στον Ιούλιο και χωρίς να έχουν κοινοποιήσει την μελέτη.

Καθησύχαζαν τον Σύλλογο και αγνοούσαν τις όποιες ενστάσεις.

Ουδείς σκέφτηκε ότι όλο αυτό απαιτεί διάλογο και συναινέσεις!

Ουδείς σκέφτηκε ότι επιβάλλεται να γίνει σύσκεψη με τους ειδικούς,και να λύσουμε προβλήματα και εντάσεις!

Ας ελπίσουμε ότι όλα αυτά,θα γίνουν τον Σεπτέμβριο,όπως εξάλλου δηλώθηκε.

28Ιουλίου 2022

Το Γραφείο Τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.