Στη “Νίκη των πολιτών” η Ρούλα Κορομπίλη

Καλωσορίζουμε τη Ρο΄ύλα (Αργυρώ) Κορομπίλη στην οικογένεια της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής.

Η Ρούλα, που είναι απόγονος οικογένειας που ζει πολλά χρόνια στην πόλη μας (ποιος δεν θυμάται το καφενείο του πατέρα της στην Τόμπρα) γεννήθηκε, μεγάλωσε, πήγε στα Σχολεία μας, μένει στην Αγία Παρασκευή, έχει δύο παιδιά τον Γκυ και την Άλκηστη και είναι πτυχιούχος του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Πατρών στον Ελληνικό Πολιτισμό με μεταπτυχιακές σπουδές στη Δημόσια Ιστορία σε εξέλιξη. Είναι επίσης στο τέταρτο έτος εκπαίδευσης Ψυχολογίας.

Εργάσθηκε πολλά χρόνια ως Γραμματέας Διοίκησης σε Εταιρείες, έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια και σεμινάρια και είναι μέλος της Κινηματογραφικής Λέσχης Αγίας Παρασκευής.

Η Ρούλα εργάσθηκε επίσης εθελοντικά στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 όπως και στα Special Olympics Hellas όπου και συνεχίζει.

Η επιθυμία της να δραστηριοποιηθεί στα κοινά της πόλης μας, μας δίνει μεγάλη χαρά.

1ηΑυγούστου 2022

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

πρ. Δήμαρχος, Γιατρός

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.