Στη “Νίκη των Πολιτών” η Πηνειώ Τζανή-Μανδηλά

Καλωσορίζουμε, με μεγάλη χαρά, την Γυμνάστρια ΤΕΦΑΑ Αθήνας, Πηνειώ Τζανή-Μανδηλά στην Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής».
Η Πηνειώ είναι κάτοικος της περιοχής του Αϊ Γιάννη και υπηρέτησε ως Γυμνάστρια κατά σειρά στο Χέλμειο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής, στο 9ο Δημοτικό Πευκακίων, στο 1ο και 2ο Δημοτικά Γλυκών νερών και επί 28 χρόνια στα 1ο και 8ο Δημοτικά Σχολεία Αγ. Παρασκευής.

Η Πηνειώ είναι παντρεμένη με τον Αντώνη Μανδηλά γυμναστή και Σχολικό σύμβουλο Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και έχουν δυο παιδιά τον γνωστό περφόρμερ-τραγουδιστή Ιάσωνα Μανδηλά και την Δάφνη επίσης Γυμνάστρια.
Είναι μεγάλη η ικανοποίηση μας για την ένταξη της Πηνειώς στην μεγάλη μας οικογένεια.

9η Αυγούστου 2022
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
πρ. Δήμαρχος
Γιατρός
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
«ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής»

——

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.