«Κάρτα Νέων» – Καινοτομεί ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού υπέρ της νεολαίας

ΔΩΡΕΑΝ Είσοδος των νέων στο Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού

Εάν είσαι 16 -30 ετών και ζεις στον Δήμο μας, μπορείς να αποκτήσεις την «Κάρτα Νέων» και να έχεις ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση σε επιλεγμένες παραστάσεις του 28ου Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

Μία καινοτομία που ξεκίνησε φέτος από την αρχή του Φεστιβάλ, με πολύ μεγάλη αποδοχή από τις νέες και τους νέους της πόλης μας. Για να αποκτήσετε την «Κάρτα Νέων»

κάνετε αίτηση στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.dpapxol.gov.gr/…/2015-07-30…/karta-neon.html

Στη συνέχεια, επιλέγετε τις παραστάσεις που θέλετε στον σύνδεσμο:

https://www.dpapxol.gov.gr/…/eisitiria-festival.html

Για την παραλαβή της κάρτας, από το Γραφείο Φεστιβάλ (Αναστάσεως 90 Παπάγος, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 14:00, τηλέφωνα επικοινωνίας 213.2027185-6-7), θα λάβετε email από το festivalpapxol@gmail.com.

Η δωρεάν πρόσβαση θα γίνεται σε επιλεγμένες παραστάσεις, με σειρά προτεραιότητας και εκ περιτροπής, κατόπιν αιτήματος και θα λαμβάνετε email διαθεσιμότητας, καθώς και τη θέση κράτησης.

Η κάρτα είναι αυστηρά προσωπική και αφορά σε ένα άτομο ανά παράσταση.

Πρόγραμμα 28ου Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού: https://festival.dpapxol.gov.gr/#festival_papagou_xolargou

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων