Καθημερινά “Smile Bazaar” στο χαμόγελο του παιδιού Γαρυττού 80, Αγία Παρασκευή, 3 με 18 Σεπτεμβρίου

ΣΧΟΛΙΚΟ BAZAAR

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο φθινοπωρινό Smile Bazaar, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 3 έως 18 Σεπτεμβρίου 2022, με δωρεάν είσοδο, στους χώρους του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Γαρυττού 80, Αγία Παρασκευή, 5ος όροφος (πλησίον μετρό Αγ. Παρασκευής).

Στο Bazaar θα βρείτε σε πολύ χαμηλές τιμές (έως -70%!) μία τεράστια συλλογή από  μοναδικά επώνυμα ρούχα, υπέροχα brands σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, παιχνίδια και σχολικά είδη.

Καθημερινά το bazaar θα λειτουργεί από τις 10:00π.μ. έως τις 7:00μ.μ. και το Σαββατοκύριακο από τις 11:00π.μ. έως τις 8:00μ.μ.

Και μην ξεχνάτε: όλα τα έσοδα από το Smile Bazaar θα ενισχύσουν το πολύπλευρο έργο και τις εξειδικευμένες και ολιστικές δράσεις του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δίπλα σε κάθε ευάλωτο παιδί και την οικογένειά του που βρίσκονται σε ανάγκη ή κίνδυνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μόνο το Α’ εξάμηνο του 2022, οι άνθρωποι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στηρίξαμε εξειδικευμένα και ολιστικά 38.710 παιδιά και τις οικογένειές τους, σε κάθε σημείο της Ελλάδας, κάθε στιγμή…χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη και προσφορά του κόσμου.

«Χωρίς εσένα δεν γίνεται»

Σας περιμένουμε!

Πατήστε στο παρακάτω link για να λάβετε οδηγίες κατεύθυνσης προς τον χώρο του bazaar: https://goo.gl/maps/kxgsk25zxnpnAPVB9

Περισσότερες πληροφορίες:
«Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Γραφείο Τύπου Τηλ. 11040
press@hamogelo.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.