Ξεκινούν οι “Πολιτιστικές Συναντήσεις” στον κήπο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, 2-10 Σεπτεμβρίου 2022

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη – Μουσείο “Αλέκος Κοντόπουλος” σας περιμένει στις Πολιτιστικές Συναντήσεις στον κήπο της κεντρικής Βιβλιοθήκης (Κοντόπουλου 13, Αγία Παρασκευή) από τις 2 έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2022.

Κάθε βράδυ με ώρα έναρξης 8:30 μ.μ. μπορείτε να διασκεδάσετε με μουσικές συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και παρουσιάσεις βιβλίων.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

  • Η συμμετοχή στις μουσικές συναυλίες 2, 4, 6 και 10/9 και στην θεατρική παράσταση 3/9 γίνεται αποκλειστικά και μόνο με κράτηση θέσης στο τηλέφωνο 2106395335.
  • Η συμμετοχή στις παρουσιάσεις βιβλίων είναι ελεύθερη.
  • Η προσέλευση αρχίζει είκοσι (20) λεπτά πριν την έναρξη.
  • Τα μέλη της Βιβλιοθήκης έχουν προτεραιότητα στην κράτηση θέσης.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.