Εκπαιδευτικός Οργανισμός Υποδομή – “Χαμογέλα στα Πρότυπα”

Εξασφαλίστε μια θέση στο Πρότυπο Γυμνάσιο και Λύκειο που επιθυμείτε. Δώστε στο παιδί σας την ευκαιρία να φοιτήσει σε ένα από τα καλύτερα σχολεία προετοιμάζοντάς το με το πρωτοποριακό μας σύστημα “Χαμογέλα στα Πρότυπα”.

Διεκδικήστε μια υποτροφία στα πιο γνωστά ιδιωτικά σχολεία.

Και τμήματα 2ετούς προετοιμασίας από την Ε΄ Δημοτικού.

Εμπιστευτείτε ένα από τα Φροντιστήρια που δημιούργησαν το “Χαμογέλα στα Πρότυπα”. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες στο https://www.xamogelastaprotypa.gr/

Έναρξη μαθημάτων 10 Σεπτεμβρίου.

Εγγραφές και δημιουργία νέων τμημάτων έως 10 Οκτωβρίου.

Επισκεφτείτε μας:

  • Λ. Μεσογείων 406, Αγ. Παρασκευή
  • Ταϋγέτου 40, Γαλάτσι

🌐https://www.xamogelastaprotypa.gr/

  • Τηλ.: 210 6392203 & 210 2235070
  • E-Mail: upodomi@gmail.com

Ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας: https://docs.google.com/…/1Dg…/edit

——

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.