“Γ. Σταθόπουλος”: Από τα απρόβλεπτα να πληρωθεί το επιπλέον ποσό για το Δημαρχείο – Δεδομένες οι ευθύνες

Το έργο ανέγερσης του Δημαρχείου Αγίας Παρασκευής, που προχωρούσε κανονικά, επιβαρύνθηκε πρόσφατα με ποσό 1.400.000€, που καλείται ο Δήμος μας να το πληρώσει.

Την βασική ευθύνη, για το γεγονός αυτό, την έχει η Δημοτική αρχή Β. Ζορμπά όπως ευθύνες έχει, επίσης, η Περιφέρεια Αττικής.

Παρά ταύτα, αυτή την ώρα, δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες ούτε έχει σημασία ο καταλογισμός ευθυνών.

Εμείς επιλέγουμε, χωρίς μικρότητες, να συμβάλουμε στον αγώνα, για να κερδίσουμε τη μάχη:

Το χρηματικό ποσό που καταλογίστηκε στον Δήμο επιβάλλεται να καταχωρηθεί και να πληρωθεί από τα απρόβλεπτα έξοδα που προβλέπονται, ως γνωστόν, για όλα τα έργα.

Αυτό είναι το δίκαιο και το σωστό.

Για να γίνει όμως έτσι, απαιτείται η συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής με ακύρωση της απόφασης της Οικονομικής της Επιτροπής.

Και στην κατεύθυνση αυτή καλούνται όλες/οι που εμπλέκονται στην υπόθεση να βοηθήσουν.

2 Σεπτεμβρίου 2022

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

πρ. Δήμαρχος

Γιατρός

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής»

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.