Φιναλίστ ο Στέφανος Σακελλαρίδης στην Πεσκάρα

Στον 1ο του τελικό σε ITF Pro διοργάνωση αγωνίστηκε ο Στέφανος Σακελλαρίδης ο αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής που κατέλαβε τη 2η θέση στο διπλό του τουρνουά των 15.000 δολαρίων στην Πεσκάρα της Ιταλίας.

Ο Στέφανος Σακελλαρίδης έπαιξε μαζί με τον Αργεντινό Juan Bautista Otegui αυτή την εβδομάδα στο τουρνουά της Πεσκάρας και έφτασαν μέχρι τον τελικό, όπου ηττήθηκαν από τους κορυφαίους του ταμπλό, Ιταλούς Giorgio Ricca και Marcello Serafini, με 6-3, 6-1.

Για να φτάσουν ως τον τελικό, που ήταν ο πρώτος σε επαγγελματικό τουρνουά της ITF για τον 17χρονο Έλληνα τενίστα, Σακελλαρίδης και Otegui νίκησαν τους Ιταλούς Daniel Bagnolini και Pietro Pampanin με 7-5, 6-2, στα προημιτελικά πέρασαν με walkover το εμπόδιο των Ιταλών Stefano Napolitano και Giorgio Tabacco, ενώ στα ημιτελικά επικράτησαν του Χιλιανού Nicolas Bruna και του Αργεντινού Lautaro Agustin Falabella, με 6-3, 6-4.

Ο Σακελλαρίδης, ο οποίος βρίσκεται εδώ και αρκετές εβδομάδες στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης της ITF, ενώ στην ΑΤΡ είναι στο Νο.952 του κόσμου, έπαιξε και στα μονά της χωμάτινης διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων, αλλά ηττήθηκε στον 1ο γύρο από τον Ρουμάνο Sebastian Gima, Νο.4 στο ταμπλό και Νο.606 στον κόσμο, με 6-1, 6-4.

Πηγή; tennisnews.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.