Έναρξη εγγραφών ακαδημίας ποδοσφαίρου 5Χ5 “Futsal” A.O. Πηγάσου 2022

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Πήγασου εύχεται η έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς, να σας βρίσκει όλους υγιείς!

Με την ίδια συνέπεια στην ποιότητα των υπηρεσιών μας και τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας, που επιβάλει η υπεύθυνη αντιμετώπιση της σημερινής κατάστασης καθώς και με την εφαρμογή όλων των οδηγιών του Ε.Ο.Δ.Υ., σας ενημερώνουμε ότι αρχίζουν οι εγγραφές και οι προπονήσεις της ακαδημίας.

Ειδικότερα: ξεκινάμε την Δευτέρα 5/9/2022 τις εγγραφές και την Δευτέρα 12/9/2022 τις προπονήσεις!Παρακαλούμε πολύ για τον καλύτερο προγραμματισμό και καταρτισμό των τμημάτων, με γνώμονα την ασφάλεια όλων, να δηλώσετε έγκαιρα την πρόθεση συμμετοχής σας!

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6944688147 (Μαραγκός Γιάννης) 6973832359 (Κάτσαρης Αυγουστίνος)

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.