Συνάντηση Δημάρχων Βορειοανατολικής Αττικής με τη διοίκηση του Γ’ τμήματος Τροχαίας

Ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής και Δήμαρχος Γαλατσίου, κ. Γιώργος Μαρκόπουλος μαζί με τους Δημάρχους Νέας Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας, κ. Γιάννη Βούρο, Νέας Ιωνίας, κα. Δέσποινα Θωμαΐδου, Νέου Ηρακλείου, κ. Νίκο Μπάμπαλο και Μεταμόρφωσης, κ. Στράτο Σαραούδα επισκέφτηκαν τη Διοίκηση του Γ’ Τμήματος Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής.

Ειδικότερα οι Δήμαρχοι της Βορειοανατολικής Αττικής συνάντησαν τον Διοικητή του Γ’ Τμήματος Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής, κ. Κωνσταντίνο Γεωργακόπουλο, με σκοπό να συζητήσουν θέματα που άπτονται της ασφάλειας των πολιτών και να θέσουν ένα πιο διευρυμένο πλαίσιο στην ήδη καλή συνεργασία τους.

Ο κ. Γεωργακόπουλος παρουσίασε το πλάνο που έχει εκπονήσει η Τροχαία, ώστε να ρυθμίσει την κυκλοφορία εν όψει της λειτουργίας του νέου γηπέδου της ΑΕΚ  και να αποφευχθεί το κυκλοφοριακό στους όμορους Δήμους, το οποίο βρήκε σύμφωνους τους παρόντες Δημάρχους.

Επίσης, ο Διοικητής επεσήμανε την αύξηση των τροχαίων ατυχημάτων στην περιοχή των Δήμων που διαχειρίζεται το Γ’ Τμήμα σε σχέση με πέρυσι και ζήτησε από τους αιρετούς να υποστηρίξουν το έργο της Τροχαίας και τις προσπάθειες που κάνει για τη μείωσή τους.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν ότι η επικοινωνία μεταξύ Δήμων και Τροχαίας πρέπει να συνεχιστεί σε τακτική βάση και να υπάρχει ουσιώδης συνεργασία με αντικείμενο την ασφάλεια και την καλύτερη  καθημερινότητα των πολιτών.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.