Εθελοντική αιμοδοσία 3ου Σ.Π. Αγίας Παρασκευής

Το 3ο Σύστημα Προσκόπων Αγίας Παρασκευής διοργανώνει για ακόμη μια φορά εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το ΓΝΑ “Σισμανόγλειο”. Μετά την πρώτη και επιτυχημένη προσπάθειά μας σας καλούμε για να βοηθήσουμε μαζί συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη με μια απλή συνήθεια. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε εκεί και να αρχίσουμε την νέα προσκοπική χρονιά βοηθώντας, κάνοντας πράξη την Υπόσχεσή μας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

-Από τις 10:00 έως 14:00

-Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο Αγίας Παρασκευής, πρώην στρατόπεδο Σπυρούδη, Σπάρτης 1 και Θεμιστοκλέους(λέσχη 3ου Συστήματος Προσκόπων Αγίας Παρασκευής)

-Fb: https://fb.me/e/3yezyrJnJ

Για την καλύτερη οργάνωσή μας, παρακαλώ να συμπληρώσετε τη συγκεκριμένη online φόρμα (πατήστε εδώ).  

Μπορείτε εδώ να διαβάσετε χρήσιμες οδηγίες για το τι πρέπει να κάνετε πριν, κατά και μετά την αιμοδοσία.

Λίγα λεπτά από τον χρόνο σας, θα δώσουν πολλά λεπτά ζωής σε συνανθρώπους σας.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6976170440

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.