“ΕΝΕΒΑΠ”: Έκτακτη γενική συνέλευση στις 3/10

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σύμφωνα με το προσχέδιο του ΣΒΑΚ (Σχέδιο βιώσιμη αστικής κινητικότητας)  οι εμπορικοί δρόμοι της Αγίας Παρασκευής είναι αυτοί που δέχονται τις περισσότερες αλλαγές.

Η Αγίου Ιωάννου, η Αγίας Τριάδος, η Πελοποννήσου, η Μακεδονίας, γίνονται μονόδρομοι και η οδός Ελπίδος γίνεται πεζόδρομος. Σε συνάντηση που έγινε για την Αγία Τριάδος όλοι οι συνάδελφοι που δραστηριοποιούνται εκεί εξέφρασαν πως είναι αρνητικοί σε μονοδρόμηση.  Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής εδώ και πολλά χρόνια δεν κάνει τίποτα από αυτά που ζητάμε ώστε να βοηθήσει τις επιχειρήσεις της πόλης (Δημοτική συγκοινωνία , ελεγχόμενη στάθμευση, κλπ) αντιθέτως προσπαθεί να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές χωρίς ακόμη να έχει κάνει τα αυτονόητα σε μια πόλη που συνεχώς ο πληθυσμός  της αυξάνεται.

Σας καλούμε τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 15:30 στην αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής να συζητήσουμε τις συγκεκριμένες κυκλοφοριακές αλλαγές, να ανταλλάξουμε απόψεις και να αποφασίσουμε αν αυτές οι αλλαγές είναι προς το συμφέρον μας και να καταθέσουμε και τις δικές μας προτάσεις. Η παρουσία όλων ας είναι σημαντική ώστε να πάρουμε την καλύτερη απόφαση για το μέλλον των καταστημάτων μας.

 Σας περιμένουμε

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   ΤΑΡΛΑΣ ΜΑΚΗΣ                  ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.