“Η Νίκη των Πολιτών” καλωσορίζει ένα νέο μέλος στην παράταξη τον Ιδομενέα Σαρρή

Ο Ιδομενέας είναι κάτοικος της πόλης μας επι 40 χρόνια, εργάσθηκε ως αρχιτέκτονας και διατηρούσε παράλληλα εξαιρετική σχολή Σχεδίου για μεγάλο διάστημα.

Ήταν, επίσης, υποψ. Δημοτικος Σύμβουλος στον συνδυασμό του Μάκη Χαρχαρου (Ν.Δ.-1998) και στην συνέχεια με την Δημοτική μας παράταξη το 2002 και το 2006, διετέλεσε δε Σύμβουλος Δημάρχου στον Δήμο Μεταμόρφωσης.

Ο Ιδομενέας έχει δυο παιδιά αρχιτέκτονες και μετα από περιπέτεια υγείας ανήκει στην οικογένεια των ΑμεΑ με κέφι για ζωή και δράση, ιδιαίτερα στην προσπάθεια καλυτέρευσης των συνθηκών στην πόλη μας για ανθρώπους με προβλήματα αναπηρίας.

Τον υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά και πολλές ευχές για ενεργό συμμετοχή στα κοινά.

Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση

‘Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής’

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.