3 Οκτωβρίου, ξεκινάνε τα μαθήματα ξυλογραφίας και χαλκογραφίας στα Εργαστήρια Τέχνης

Εργαστήριο Χαρακτικής Ξυλογραφία -Χαλκογραφία-Μεταξοτυπία Καθηγητής: Κολιός Γιάννης

Στα μαθήματα χαρακτικής που θα ξεκινήσουν στις 3 Οκτωβρίου, μαζί με την ξυλογραφία και την χαλκογραφία οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν και την τέχνη της μεταξοτυπίας.

Πρόκειται για πιο σύγχρονη τεχνική (20ος αιώνας, μετά το 1950 επιβάλλεται). Πολλοί σύγχρονοι καλλιτέχνες – Έλληνες και ξένοι – χρησιμοποιούν στις δημιουργίες τους την μεταξοτυπία γιατί τους βοηθάει στην γρήγορη μεταφορά των εικόνων που θέλουν να χρησιμοποιήσουν στην δουλεία τους.

Ταυτόχρονα η μεταξοτυπία μπορεί να τυπωθεί πάνω σε αρκετά υλικά. Γιάννης Κολιός

Για την ηλεκτρονική σας εγγραφή θα μπείτε στην παρακάτω πλατφόρμα https://demos365paodap.intellisoft.gr/ και να επιλέξετε το τμήμα που επιθυμείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, απευθυνθείτε στη Γραμματεία των Εργαστηρίων Τέχνης:

Tηλ: 210 6016626 | Ωράριο Επικοινωνίας: Δευτ – Παρ. 09.00-20.00

E-mail: artpaodap@gmail.com

——

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.