Γενική συνέλευση της “ΕΝΕΒΑΠ” στις 3/10

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής δεν έχει Δημοτική συγκοινωνία, δεν υπάρχει ελεγχόμενη στάθμευση, δεν ανακατασκευάζει πεζοδρόμια, δεν έχει διαβάσεις πεζών και τους περισσότερους δρόμους σε άθλια κατάσταση. Παρόλο την έλλειψη των αυτονόητων στην καθημερινότητά μας με μεγάλη μας έκπληξη ο Δήμος έχει φέρει σε διαβούλευση ένα σχέδιο που μονοδρομεί όλους τους εμπορικούς δρόμους της πόλης. Αυτό δείχνει απραξία και αδιαφορία προς τον επαγγελματία αλλά και τον κάτοικο για το πώς θα κινείται για τις καθημερινές του δραστηριότητες.


Την Δευτέρα 3 Οκτώβρη 2022 και  ώρα 15:30 στην αίθουσα του Δήμου μου συμβουλίου καλούμε όλους τους επαγγελματίες της πόλης να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε τι θα ζητήσουμε άμεσα από την Δημοτική αρχή για την βελτίωση της καθημερινότητας μας αλλά και την στάση μας απέναντι στις μονοδρομησεις.

Το σχέδιο που φέρνει η Δημοτική αρχή δεν έχει κανένα πλάνο, καμία λογική και ο μελετητής δεν έχει λάβει υπόψιν του πώς εκατοντάδες άνθρωποι έχουν στήσει τις επιχειρήσεις τους σε δρόμους με συγκεκριμένες προϋποθέσεις τις οποίες θέλουν να τις αλλάξουν χωρίς η πόλη να έχει δύο βασικά πράγματα (Δημοτική συγκοινωνία, ελεγχόμενη στάθμευση).


Ο πρόεδρος ΕΝΕΒΑΠ

Μάκης Τάρλας

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.