Γ. Σταθόπουλος: Η Γιούλη Γεωργοπούλου στη «Νίκη των Πολιτών»

«Τι να γράψω για σένα; μου είπε ο Σταθόπουλος.

Γράψε ότι από το 1998 που ζω στην Αγία,την αγάπησα πολύ αυτή την πόλη.

Εδώ ερωτεύτηκα,εδώ παντρεύτηκα,εδώ μεγάλωσα τα παιδιά μου,εδώ επένδυσα τα επαγγελματικά μου όνειρα.

Οι καταστηματάρχες γύρω από το μαγαζί που διατηρούσα,έγιναν φίλοι.Μοιραστήκαμε οκτώ χρόνια χαρές και ανησυχίες και με τίμησαν με την ψήφο τους όταν ένιωσα την ανάγκη να κατέβω υποψήφια στην Ένωση Εμποροβιοτεχνών- ΕΝΕΒΑΠ.

Οι πελάτες μου,εμπιστεύθηκαν από την πρώτη στιγμή τις γαστρονομικές μου επιλογές και αρκετές/οι είναι φίλοι καρδιακοί.Όλα στο φως!Τα γέλια μας,τα πιστεύω μας,οι λύπες μας.

Βγαίνω στην Αγίου Ιωάννου κι έχω αγκαλιές να με περιμένουν.Αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μου.

Η επιλογή να είμαι υποψήφια με την «ΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» είναι γιατί θεωρώ ότι παραμένει η μόνη ελπίδα να ξαναδώ την πόλη μου ζωντανή,καθαρή και με όραμα!»

ΥΓ:
Η Γιούλη,θέλησε η φωτογραφία να βγει στην πεζοδρομημένη Κεντρική μας Πλατεία.

3 Οκτωβρίου 2022

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

πρ. Δήμαρχος

Γιατρός

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής»

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.