«Κάνοντας την Ψυχική Υγεία & την Ευεξία προτεραιότητα παγκοσμίως»

Το Κέντρο Ημέρας Αγίας Παρασκευής «ΙΚΕΛΟΣ», στο πλαίσιο δράσεων της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας, σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 10/10/22 στο ACG Events Hall του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (DEREE).

Απώτερος στόχος της εκδήλωσης, είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση της κοινότητας της Αγίας Παρασκευής, των όμορων δήμων του Βορείου Τομέα Αθηνών και συγκεκριμένα του 6ου Τομέα Ψυχικής Υγείας, σχετικά με τις δράσεις και τις υπηρεσίες  του Κέντρου Ημέρας Αγίας Παρασκευής.

Οι ώρες της εκδήλωσης είναι από τις 16.00 έως τις 21.00.

Τηλέφωνο επικοινωνίας Kέντρου Ημέρας Αγίας Παρασκευής: 2106085641

Email Κέντρου Ημέρας Αγίας Παρασκευής: kentroimeras@somateio-ikelos.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.