Ο Θανάσης Αλεξόπουλος στη «Νίκη των Πολιτών »

Ένας νέος άνθρωπος ο Θανάσης Αλεξόπουλος έρχεται να προστεθεί στην μεγάλη οικογένεια της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγιας Παρασκευής».
Ο Θανάσης γεννήθηκε στη Μελβούρνη και όταν ήταν σε πολύ μικρή ηλικία η οικογένεια του ήρθε στον Τσακο.
Έτσι, υπηρξε μαθητής στο 3ο Δημοτικό Σχολείο και ακολούθως στο 5ο Γυμνάσιο και στο 4ο Λυκειο όπου είχε εκλεγεί στο 15μελες Μαθητικό Συμβούλιο.
Στην συνέχεια σπούδασε οικονομικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.
Ο Θανάσης είναι παντρεμένος με την φιλόλογο Φωτεινη Ενεζλη και εργάζεται τα τελευταία 9 χρόνια ως Προγραμματιστής-Χειριστής C n C μηχανών σε ιδιωτική επιχείρηση.
Είναι, τέλος, μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Χοροταξιδευτες» από 4ετιας και με το σύνθημα «Think globally, act locally” θέλει να δράσει για το τοπικό αλλά και το γενικότερο καλό!
Με μεγάλη χαρα τον καλωσορίζουμε και τον υποδεχόμαστε στην μεγάλη μας προσπάθεια για το αύριο του Δήμου μας. 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.