Συμπόρευση της Φανής Παναγιωτοπούλου με τον Γιάννη Σταθόπουλο στη ¨Νίκη των Πολιτών”

Ζω στην Αγία Παρασκευή από το 1981. Υπήρξα μαθήτρια στο 2ο Δημοτικό, 2ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο. Σπούδασα Γαλλική Γλώσσα και Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. Εργαστηκα για χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας παραδίδοντας μαθήματα. Τα τελευταια χρόνια εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος. Είμαι μητέρα δύο παιδιών.
Από τη συσσωρευμένη εμπειρία στο γονεϊκό κίνημα και στους Παιδικούς Σταθμούς-ΠΑΙΣΔΑΠ ως αντιπρόεδρος, κατέληξα ότι αυτό που λείπει αυτή τη στιγμή στην πόλη, είναι η βούληση για τομές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά μας.
Τα σχολεία μας, οι παιδικοί σταθμοί, είναι ζωντανοί οργανισμοί που χρειάζονται έμπρακτο ενδιαφέρον για να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες.
Η απόφαση μου να συμπορευτώ με τον Γιάννη Σταθόπουλο, προέρχεται από την πεποίθηση ότι είναι εκείνος που έχει τη διάθεση να συνθέσει ιδέες και μέσα από αυτό να παράξει το καλύτερο αποτέλεσμα για την Αγία Παρασκευή».


ΦΑΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη-Κίνηση “Νίκη των Πολιτών”

——

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.