ITF Ηράκλειο: Στα προημιτελικά o Στέφανος Σακελλαρίδης

O Στέφανος Σακελλαρίδης του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής συνεχίζει την πορεία του με νίκες στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Nana Golden Beach στη Χερσόνησο του Ηρακλείου, μπαίνοντας αμφότεροι στα προημιτελικά των μονών. Στα ημιτελικά του διπλού προκρίθηκαν οι Χρήστος Αντωνόπουλος και Αλέξανδρος Σκορίλας.

Η Παύλου, η οποία βρίσκεται στο Νο.6 του ταμπλό, κέρδισε τη συμπαίκτριά της στα διπλά γι’ αυτή την εβδομάδα, την Ουγγαρέζα Luca Udvardy, με 6-3, 6-4, έπειτα από 1 ώρα και 33 λεπτά αγώνα.

Η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια ανέτρεψε το 1-3 στο 1ο σετ, για αν κερδίσει 5 games στη σειρά και να το κατακτήσει με 6-3. Το 2ο σετ ξεκίνησε με 5 break στη σειρά, 3 για την Παύλου και 2 για την Udvardy, με την Ελληνίδα να κρατάει πρώτη το σερβίς της στο 6ο game και να κάνει το 4-2. Δεν υπήρξε άλλο break μετά απ’ αυτό και η Παύλου “σφράγισε” τη νίκη της στο 10ο game.

Η Udvardy αποχώρησε μετά την ήττα της στο μονό και το διπλό, όπου μαζί με την Παύλου θα αντιμετώπιζαν σήμερα τις Bianca Elena Barbulescu και Maria Sara Popa δεν έγινε, με τις Ρουμάνες να μπαίνουν στα ημιτελικά με walkover.

Για το διπλό του γυναικείου τουρνουά, που γίνονται στα χωμάτινα γήπεδα του Nana Tennis Club, έπαιξαν και οι Στυλιανή Ρουσσοπούλου και Άρτεμις Ασλανισβίλι, που ηττήθηκαν στα προημιτελικά από τις Νο.3 του ταμπλό, τη Βρετανίδα Lauryn John-Baptiste και την Ουκρανή Oleksandra Oliynykova, με 6-3, 6-1.

Στο τουρνουά των ανδρών, που γίνεται στις σκληρές επιφάνειες του κλαμπ, ο Στέφανος Σακελλαρίδης κέρδισε και τον Γερμανό Kai Lemstra με 6-2, 1-6, 6-2 και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση.

Ο 18χρονος Έλληνας τενίστας, ο οποίος είχε αποκλείσει τον Κινέζο Tao Mu, No.2 στο ταμπλό, χθες για τον 1ο γύρο, ήταν καλύτερος στο αποφασιστικό 3ο σετ και πήρε με τη διαφορά του διπλού break τη νίκη στο 8ο game, έπειτα από 2 ώρες και 6 λεπτά συνολικού παιχνιδιού.

Στα διπλά των ανδρών, οι Χρήστος Αντωνόπουλος και Αλέξανδρος Σκορίλας, που κέρδισαν τους Μιχάλη Σακελλαρίδη και Στέφανο Σχινά με 6-1, 6-3.

Αύριο, ο Σακελλαρίδης θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Andrea Guerrieri και η Παύλου τη Ρουμάνα Ilinca Dalina Amariei, Νο.1 στο ταμπλό, για μια θέση στα ημιτελικά. Στα ημιτελικά των διπλών, ο Αντωνόπουλος και ο Σκορίλας θα αντιμετωπίσουν τους Stijn Pel και Thantub Suksumrarn.

Πηγή: tennisnews.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.