Η Ενώση Δημάρχων Αττικής εκφράζει τα συλλυπητήρια στον εκλιπόντα πρ. Δήμαρχο Χολαργού Χαράλαμπο Σκούρτη

Το Δ.Σ. της Ένωσης Δημάρχων Αττικής, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος πρ. Δημάρχου Χολαργού Χαράλαμπου  Σκούρτη.

 Άνθρωπος ξεχωριστός, Αξιωματούχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σεμνός, με διακριτή αξιοσύνη και διακεκριμένη προσφορά στην πόλη και στους πολίτες, που υπηρετούσε επί 5 συνεχείς τετραετίες, ως Δήμαρχος.

Στην αυτοδιοικητική πραγματικότητα της εγγύτητας στον πολίτη του «Κυβερνήτη» της πόλης, θα παραμένει για πάντα φωτεινό παράδειγμα για όλους και ιδιαίτερα όσες και όσους, νέους κυρίως, επιθυμούν να υπηρετήσουν την Τ.Α.

Η τιμητική διάκριση, που του απονεμήθηκε το 2017, από την Ένωσή μας, σηματοδοτεί την καθολική αναγνώριση του έργου του από τους συναδέλφους του, της Αυτοδιοίκησης.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του.ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.