Γ. Σταθόπουλος: Ο Νίκος Λουδάρος στη «Νίκη των Πολιτών»

Καλωσορίζουμε τον Μηχανολόγο ΝΙΚΟ ΑΡ. ΛΟΥΔΑΡΟ στην οικογένεια της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ. Παρασκευής.

Ο Νίκος είναι κάτοικος Κοντόπευκου όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά από το 2005, ήταν Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων του 3ου Νηπιαγωγείου όπως και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων 5ου – 11ου Δημοτικών Σχολείων (Χέλμειων).

Σήμερα είναι εκπρόσωπος του 5ου Δημοτικού στην Ένωση Συλλόγων Γονέων, μέλος της Ένωσης Εμποροβιοτεχνών – ΕΝΕΒΑΠ όπως και ενεργό μέλος των Φίλων Ποδηλάτου Αγ. Παρασκευής.

Ο Νικος είναι παντρεμένος με την Χημικό Βίκυ Μαλωτίδη με την οποία έχουν δυο παιδιά και δραστηριοποιείται εκ νεότητας στον ιδιωτικό τομέα.

Σήμερα κατασκευάζει πρωτοποριακούς κάδους κομποστοποίησης σύμφωνα με τις αρχές της κυκλικής οικονομίας (επαναχρησιμοποίηση).

Με μεγάλη χαρά τον υποδεχόμαστε στις γραμμές μας.

Η βοήθεια του στους αγώνες μας για μια καλύτερη Παιδεία αλλά γενικότερα για μια καλύτερη Αγία Παρασκευή θα είναι πολύτιμη.

2 Νοεμβρίου 2022

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

πρ. Δήμαρχος

Γιατρός

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής»

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.