“Σάββατο στη Βιβλιοθήκη 2022-2023”, μια σειρά επιλεγμένων βιωματικών δράσεων για παιδιά

Μια σειρά από επιλεγμένες βιωματικές δράσεις προσανατολισμένες στα παιδιά ξεκινούν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής με τον τίτλο “Σάββατο στη Βιβλιοθήκη 2022-2023”.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο κ. Ιωάννη Δερματά η Δημοτική Βιβλιοθήκη – Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου, μέσα από τις εκδηλώσεις των Παιδικών τμημάτων “Σάββατο στη Βιβλιοθήκη” αποσκοπεί στην εξοικείωση και εκπαίδευση των σημερινών παιδιών και αυριανών πολιτών με το βιβλίο, τα κείμενα, το αφήγημα, την θεατρική πράξη, τις εικαστικές τέχνες.

Τα παιδιά, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια σειρά από επιλεγμένες βιωματικές δράσεις όπως είναι τα βιβλιο – παιχνίδια, το θεατρικό παιχνίδι, το κουκλοθέατρο και τα εργαστήρια στο χώρο του Μουσείου και της Βιβλιοθήκης.

Προγραμματίστε το Σάββατό σας στην Κεντρική Βιβλιοθήκη, στο Παράρτημα του Κοντοπεύκου, στο Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ (Αλέκου Κοντόπουλου 13)
Παιδικό Τμήμα: 210-6396311
e-mail: viv-agp3@otenet.gr
ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΛΕΚΟΥ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (Αλέκου Κοντόπουλου 13)
Mουσείο: 210-6010121
e-mail: museumak@otenet.gr
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟΥ (Χίου & Σωτήρος 2)
Παιδικό Τμήμα: 210-6000943
e-mail: viv-agp2@otenet.gr
…………………………………………… www.vivagiaparaskevi.gr

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.