«Ακούμε τις γειτονιές»: Παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας των «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» στον Άι Γιάννη

……

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, στις 19:30, στο cafe-bar «The Big Bang»

Τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022, στις 19:30, στο cafe-bar «The Big Bang» (Αγίου Ιωάννου 79), η δημοτική παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής» θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποίησε τις προηγούμενες μέρες στον Άι Γιάννη, με την οποία και ολοκληρώθηκε η μεγάλη δράση «Ακούμε τις γειτονιές», που ξεκίνησε στα τέλη Μαΐου.  

«Με την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της δράσης στον Άι Γιάννη κλείνει ο κύκλος της μεγάλης έρευνας που έκανε η παράταξή μας σε ολόκληρη την Αγία Παρασκευή, με σκοπό να αναδείξει τα προβλήματα σε κάθε γειτονιά, αλλά και να καταγράψει τις προτάσεις των πολιτών για τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους» επισημαίνει ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Μυλωνάκης και προσθέτει:

«Οι “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ” είμαστε οι πρώτοι που φέραμε τον πολίτη στο προσκήνιο, δίνοντάς του τον πρώτο λόγο και θα συνεχίσουμε έτσι. Για εμάς η διοίκηση ενός Δήμου ξεκινά από τη βάση, τους πολίτες, και με γνώμονα τις δικές τους ανάγκες, τις δικές τους προσδοκίες, μετατρέπεται σε δημοτική πολιτική. Έτσι αντιλαμβανόμαστε τη λειτουργία μιας σύγχρονης δημοτικής αρχής και αυτή την πολιτική θα ασκήσουμε όταν λάβουμε την εντολή από τους Αγιοπαρασκευιώτες».

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.