Η Κατερίνα Φλατσούση στη «Νίκη των Πολιτών»

«Τώρα είναι η στιγμή η σωστή!

Τώρα, μετά από πολλά χρόνια “δημοτικής” γνωριμίας, ήρθε η ώρα της συνεργασίας και συμπόρευσης με τον Γιάννη Σταθόπουλο.

Οι σχέσεις δοκιμάζονται από συμφωνίες και διαφωνίες, από καλές και δύσκολες στιγμές. Στο παρελθόν, ζήσαμε με τον Γιάννη πολλές τέτοιες στα δημοτικά δρώμενα. Στο παρόν όμως, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Οι συζητήσεις μας ουσιαστικές, οι συναντήσεις μας περιεκτικές και οι συμφωνίες μας περισσότερες. Ενώ η κοινή μας ανάγκη για ανανέωση της Αγίας Παρασκευής, είναι γέφυρα συμπόρευσης.

Ο Γιάννης Σταθόπουλος, πέρα από επικεφαλής της παράταξης “ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ. Παρασκευής”, πρ. Δήμαρχος και υποψήφιος στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές, “αισθάνεται” και “νοιώθει” δημότης της πόλης του, κάτι που δεν έχω συναντήσει στα αρκετά χρόνια ενασχόλησής μου με τα κοινά και αυτό τον καθιστά τον πλέον κατάλληλο για Δήμαρχο.

Θεωρώ, λοιπόν, ότι τώρα είναι η στιγμή της “ΝΙΚΗΣ των ΠΟΛΙΤΩΝ».

Κατερίνα Πρωτοσυγγελίδου-Φλατσούση

Η Κατερίνα ήρθε παιδί, στην Αγία Παρασκευή και έγινε μόνιμη κάτοικος το 1982.

Υπήρξε Πρόεδρος Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Παρασκευής και στο 1ο Γυμνάσιο όπως και μέλος Δ.Σ. στο 1ο Λύκειο.

Το 2006 εξελέγη Δημοτική σύμβουλος και διετέλεσε Πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης-Μουσείου «Αλέκος Κοντόπουλος» από το 2007 έως το 2010, επι Δημαρχίας Β. Γιαννακόπουλου.

Στην Δημοτική Βιβλιοθήκη δημιούργησε επιτυχημένους θεσμούς που συνεχίζονται μέχρι σήμερα.

Άνθρωπος του Πολιτισμού, η Κατερίνα εργάστηκε στις εκδόσεις Γαβριηλίδη και στην Εταιρεία ΜΙΝΕΤΑ όπου διοργανώνει για τα παιδιά επιτυχημένες «Παιδοσυναντησεις».

Είναι παντρεμένη με τον συντ. Διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας Γιώργο Φλατσούση και μητέρα του γνωστού σκηνοθέτη Παντελή Φλατσούση και της Πέννυς που σπούδασε δημοσιογραφία.

Τέλος, η Κατερινα ανήκει στους ενεργούς Ζωόφιλους.

Την καλωσορίζουμε, με ιδιαίτερη χαρά, στην οικογένεια της Ανεξάρτητης Δημοτικής μας Κίνησης.

Θα δουλέψουμε όλες/οι μαζί για να αλλάξουμε την πορεία υποβάθμισης της πόλης μας.

¨Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση

“Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής’

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.