Λύγισε την Αγία Παρασκευή ο Πόρος (1-0)

Η πρώτη αποστολή της Αγίας Παρασκευής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Η «Σάντα» εμφανίστηκε ανταγωνιστική στο Μαρτινέγκο, όμως γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Πόρο, χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Καστελλιανάκης με κοντινή προβολή στο 32ο λεπτό, έπειτα από απόκρουση του Αραμπατζή σε κεφαλιά του Παπαδομιχελάκη.

Διαιτητές: Αντωνιου, Οβακογλου-Πεστας (Χανιων)

ΑΟ ΠΟΡΟΣ (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ζαφείρης, Νάκας, Μπάμπης, Παπαδομιχελάκης, Νίκενσον (68′ λ.τρ. Μέμμος), Αυγουστάκης, Καλαϊτζάκης (46′ λ.τρ. Πακιουφάκης (87′ Φρόκου), Καλαμιώτης, Καστελλιανάκης, Ουζούνογλου, Πήλιος (90′ Μαγάκης).

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Αραμπατζής, Κόλιας, Πέτρου, Ριτσωτάκης, Γαλανόπουλος, Κατσέρης (60′ Ψαραδέλλης), Σταμούλης (87′ Κωστάκης), Καλογεράς (71′ Πρέντι), Γιαννόπουλος (60′ Λαμπρίδης), Μπουτσίκαρης, Κραψίτης.

Πηγή: soccerlive.gr

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.