Διπλή επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου

PAME_MOUSEIO_POSTER_SMP2

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που επέδειξαν οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής, για τη συμμετοχή τους στην επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε στη συγκεκριμένη δράση να συμμετάσχουν ακόμα περισσότεροι συμπολίτες μας.

Λόγω της επίσκεψης που δεν πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 0.6.11.2022 (εξαιτίας της κακοκαιρίας «EVA»), την Κυριακή 04.12.2022, δε θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη επίσκεψη στο Νομισματικό Μουσείο, αλλά θα επισκεφτούν το Αρχαιολογικό Μουσείο δύο διαφορετικά γκρουπ.

Οι κρατήσεις για τις επιπλέον θέσεις του Αρχαιολογικού Μουσείου ξεκινούν από τη Δευτέρα 21.11.2022 στο  www.tickettailor.com/events/55.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Ιωάννη Αργυρού.

Τηλ: 213-2004539

Email: k.tsiga@agiaparaskevi.gr 

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.