Ηράκλειο: Νίκη στο διπλό για Παύλου και Σακελλαρίδη

Η Δήμητρα Παύλου και η Σαπφώ Σακελλαρίδηη Αθλήτρια του ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής κέρδισαν τον πρώτο τους αγώνα στο διπλό και προκρίθηκαν στα προημιτελικά της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Ηρακλείου, που φιλοξενείται στα γήπεδα του Lyttos Beach. Δεν τα κατάφεραν στα μονά η Ελένη Χριστοφή, Αλέξανδρος Σκορίλας και Αθηνά Πήττα.

Για τον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Ηρακλείου στην Κρήτη, η Ελένη Χριστοφή ηττήθηκε μετά από μάχη 2,5 ωρών από τη Ρουμάνα Arina Gabriela Vasilescu, με 6-2, 2-6, 6-3.

Για τον 3ο γύρο των προκριματικών, η Αθηνά Πήττα ηττήθηκε σε ένα πολύ κλειστό ματς από την Ρουμάνα Simona Ogescu, Νο.8 στο ταμπλό, με 6-1, 6-7 (5), 10-2, ενώ η Ελληνοαυστραλή Tahlia Kokkinis ηττήθηκε από τη Γερμανίδα Silvia Ambrosio, Νο.2 στο ταμπλό, με 6-2, 6-2.

Για το κυρίως ταμπλό του μονού ανδρών, ο Αλέξανδρος Σκορίλας ηττήθηκε έπειτα από δυο γεμάτα σετ από τον Αυστριακό Sandro Kopp, με 6-4, 6-4.

Σήμερα ξεκίνησαν και τα διπλά, με τις Δήμητρα Παύλου και Σαπφώ Σακελλαρίδη η Αθλήτρια του ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής να κάνουν ένα εξαιρετικό ξεκίνημα, κερδίζοντας τις Kokkinis και Svetlana Samardzic με 6-0, 6-1, σε 48 μόλις λεπτά.

Δεν τα κατάφεραν οι Μάρθα Ματούλα και Silvia Ambrosio, που ηττήθηκαν από τις Julia Terziyska και Gergana Topalova από τη Βουλγαρία με 6-3, 6-3.

Στο διπλό των ανδρών, οι Μιχάλης Σακελλαρίδης o Αθλητής του ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής και Στέφανος Σχινάς γνώρισαν την ήττα από τον Κροάτη Domgoj Biljesko και τον Ουκρανό Oleksandr Ovcharenko, No.4 στο ταμπλό, με 6-2, 6-4.

Αύριο θα ολοκληρωθεί ο 1ος γύρος σε μονά και διπλά στα δυο τουρνουά. Στις γυναίκες θα είναι πολύ έντονη η ελληνική εκπροσώπηση. Θα έχουμε την πολύ δυνατή αναμέτρηση της Σαπφώς Σακελλαρίδη με τη Μάρθα Ματούλα, καθώς και τις πρεμιέρες της Έλενας Κοροκοζίδη με τη Λετονή Darja Semenistaja, No.2 στο ταμπλό, της Μιχαέλας Λάκη απέναντι στη Ρωσίδα Anna Ukolova, της Δήμητρας Παύλου με τη Ρωσίδα Polina Leykina, καθώς και της Μαριάνθης Χριστοφορίδου, που θα αντιμετωπίσει την Ισπανίδα Carlota Martinez Cirez, No.8 στο ταμπλό. Οι Χριστοφή και Κοροκοζίδη θα αγωνιστούν και στα διπλά.

Στο τουρνουά των ανδρών, ο Μιχάλης Σακελλαρίδης θα παίξει στα μονά, ενάντια στον Τσέχο Martin Krumich, ενώ στα διπλά ο Ντάνιελ Τριανταφύλλου και ο Ρουμάνος Stefan Palosi θα έρθουν αντιμέτωποι με τους Λιθουανούς Ainius Sabaliauskas και Pijus Vaitiekunas.

Πηγή: tennisnews.gr

——

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.