Στάση Εργασίας στο Δημόσιο την Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022

Με αφορμή τη συζήτηση και ψήφιση, αυτή τη βδομάδα, του νομοσχεδίου, που περιλαμβάνει τις διατάξεις για το ΜΤΠΥ, καθώς και την αύξηση των ορίων ηλικίας για τις μειωμένες συντάξεις, η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κηρύσσει Στάση Εργασίας για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο του Λεκανοπεδίου, την Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022, από τις 11:30 π.μ έως τη λήξη του ωραρίου και καλεί τους εργγαζομένους, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ίδια μέρα και ώρα 12:00 στο Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29).

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.