Από τα έντεκα βήματα η Θύελλα Ραφήνας, 1-0 την Αγία Παρασκευή

Με ένα σκορ, με το οποίο συχνά πυκνά φτάνει σε νίκες ως γηπεδούχος, επικράτησε η Θύελλα Ραφήνας απέναντι στην Αγία Παρασκευή και επέστρεψε στις επιτυχίες, μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στο ντέρμπι της Ανατολικής Αττικής με τη Μαρκό.

Η ομάδα του Ν. Μεσολόγγη λύγισε τη «Σάντα» με 1-0 χάρη σε ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χίσο στο 53ο λεπτό. Η παράβαση υποδείχθηκε για τράβηγμα του Γούλα από τον Χατζίου στα όρια της περιοχής, με τον Γιανναράκη να είναι κοντά στη φάση και να δείχνει αμέσως την άσπρη βούλα. Οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το δεύτερο γκολ στο 83ο λεπτό, όταν σε σέντρα του Γκούμα ο Χίσο πλάσαρε εξ επαφής από τα δύο μέτρα, με τον Αραμπατζή ωστόσο να αποκρούει και να αποσοβεί τον κίνδυνο. Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι είχαν τη δική τους μεγάλη στιγμή για να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα, όταν σε εκτέλεση κόρνερ ο Κωτσάκης πρόλαβε στην έξοδό του τον Κουμή, όμως είδε την μπάλα από την κεφαλιά του να περνάει μόλις άουτ!

Θα πρέπει να αναφερθεί πως στην Αγία Παρασκευή διαμαρτύρονται εντόνως για τη διαιτησία του Γιανναράκη.

Διαιτητές: Γιανναράκης, Ιωαννίδης-Καρακελές (Πειραιά)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Μαργέτης, Νάκας (63′ Παντελίδης), Μαντζώρος (75′ λ.τρ. Σαντίκου), Σουλτανίδης, Γούλας, Μαρτίνος, Δημητρίου, Χίσο, Τόσκα (68′ λ.τρ. Φύτρος), Γκούμας

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Αραμπατζής, Κόλλιας, Χατζίου, Μιχαηλίδης, Γαλανόπουλος (57′ Καλογεράς), Κοντοές, Δακτυλίδης, Σταμούλης (70′ Κωτσάκης), Κατσέρης (57′ Ψαραδέλης), Μπουτσικάρης, Κραψίτης.

Πηγή:soccerlive.gr

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.