ΕΚΤΑΚΤΗ είδηση από το Δημαρχιακό Μέγαρο – Τέλος χρόνου για το Γενικό Γραμματέα του Δήμου

Φωτογραφία αρχείου από την ανάληψη της θέσης του Γ.Γ. το 2019

Γράφει η Λένα Μαρκή

Σύμφωνα με ειδήσεις που προέρχονται από το Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής, ο Γενικός Γραμματέας, Δρ. Μιλτιάδης Κύρκος, θα υποβάλει την παραίτησή του από τη θέση αυτή και θα επιστρέψει οσονούπω στην εργασία του στην Περιφέρεια.

Ο κ. Κύρκος εξέφρασε την επιθυμία να αποδεσμευτεί από τα καθήκοντά του μέχρι το τέλος της χρονιάς μετά από μια αξιέπαινη προσπάθεια 3+ ετών στο πλευρό του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά. Όπως πληροφορούμαστε επίσης με μία επιστολή επαινεί το προσωπικό του Δήμου και το ευχαριστεί για τη συνεργασία.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Κύρκος ήρθε στο Δήμο με τις καλύτερες περγαμηνές το Σεπτέμβριο του 2019 για να αναλάβει μια θέση με υπερεξουσίες θα λέγαμε, μετά τις αρμοδιότητες που έδωσε ο “Κλεισθένης” στους Γενικούς Γραμματείς των ΟΤΑ.

Ο λόγος της αποχώρησης μόλις 10 περίπου μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές, όπως διαπιστώνεται από διάφορες επαφές που είχε το aparaskevi-images.gr, είναι καθαρά επαγγελματικός. Εξάλλου μιλάμε για έναν αξιόλογο επιστήμονα Διπλωματούχο Πολιτικό Μηχανικό, με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης Δομοστατικού Πολιτικού Μηχανικού από το Ε.Μ.Π.,  Διδάκτωρ του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και MBA της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ε.Α.Π.. Μιλάμε για έναν σοβαρό και ικανό εργαζόμενο, που χαίρει μεγάλης εκτίμησης.

Αναμένεται να μάθουμε ποιος θα τον διαδεχτεί, μιας και μέχρι τη στιγμή που γράφεται το συγκεκριμένο κείμενο δεν ακούγεται κάποιο όνομα.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.