Ο Δήμος, ΑΟ. Πήγασος Αγ. Παρασκευής & το Futsal Hellas συνδιοργανώνουν εκδήλωση κοινωνικού ενδιαφέροντος

Στις 24.12.2022 , στο κλειστό γυμναστήριο της οδού Νότου Αγίας Παρασκευής,  ο ΑΟ. ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΤΟ FUTSAL HELLAS ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ συνδιοργανώνουν εκδήλωση κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Βετεράνοι αθλητές του FUTSAL ( ποδόσφαιρο 5Χ5 ) , εν ενεργεία αθλητές θα φτιάξουν τις ομάδες τους, για να παρουσιάσουν FUTSAL υψηλού επιπέδου, για να ανταλλάξουμε ευχές, για να ψάλλουμε τα κάλαντα και ΚΥΡΙΩΣ για να συγκεντρώσουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας που θα διατεθούν για την ενίσχυση του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.