Στο δεύτερο η «Σάντα», 2-0 τον Άγιο Ιερόθεο

Την πρώτη της φετινή νίκη εντός των τεσσάρων γραμμών πέτυχε η Αγία Παρασκευή, αυξάνοντας παράλληλα τη συγκομιδή της στον βαθμολογικό πίνακα του 5ου ομίλου.

Έπειτα από ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, η «Σάντα» λύγισε την αντίσταση του μαχητικού Άγιου Ιερόθεου, επικρατώντας με 2-0 χάρη σε δύο γκολ που επιτεύχθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Το ματς ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να πιέζουν και να χάνουν ευκαιρίες για ένα γρήγορο γκολ, με τους φιλοξενούμενους να «απαντούν» με απευθείας χτύπημα φάουλ του Ρόππα στο 20ο λεπτό, που σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας. Κομβικής σημασίας για την εξέλιξη της αναμέτρησης υπήρξε η αποβολή του Θεοδώρου στο 40ο λεπτό για αντιαθλητική συμπεριφορά απέναντι σε αντίπαλο. Με αριθμητικό πλεονέκτημα στο δεύτερο μέρος, η Αγ. Παρασκευή δεν άργησε να προηγηθεί, φτάνοντας στο 1-0 στο 56ο λεπτό χάρη σε κοντρόλ και λόμπα του Κραψίτη μετά από σέντρα του Σταμούλη. Στο 70ο λεπτό, μάλιστα, «κλείδωσε» το «τρίποντο», με τον Χατζίου να κάνει την προβολή και να σκοράρει για το 2-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Ταμπουρατζής (Λασιθίου), Σηφάκης-Μουμπογιατζόγλου (Πειραιά)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Αραμπατζής, Κόλιας, Χατζίου, Ριτσωτάκης (75′ Μιχαηλίδης), Κοντοές, Σταμούλης (75′ Μούζος), Καλογεράς, Δακτυλίδης (60′ Γιαννόπουλος), Κατσέρης (60′ Κωτσάκης), Μπουτσικάρης, Κραψίτης (72′ Λαμπρίδης)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Αντώνης Δρακόπουλος): Μανωλικίδης (20′ λ.τρ. Ασημέλης), Συμάκου, Σταθακόπουλος, Θεοδώρου, Ρόππας (52′ λ.τρ. Τσαμπούρας), Λουίτζι, Ζάχι, Ασημάκης (75′ Γκαρτζωνίκας), Τσιρλίδης (52′ Χολέβας), Κωτσερίδης, Ούγκο (75′ Καμινιώτης).

Πηγή:soccerlive.gr

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.