Τίτλος στο διπλό του Monastir η Σακελλαρίδη

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη η αθλήτρια του Ομίλου Αντισφσαίρισης Αγίας Παρασκευής και η Oana Gavrila αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στο διπλό της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Monastir στην Τυνησία.

Η Σακελλαρίδη και η Gavrila, Νο.2 στο ταμπλό του Monastir, έκαναν έναν εξαιρετικό τελικό και επιβλήθηκαν της Ιταλίδας Diletta Cherubini και της Δανής Olga Helmi με 6-1, 6-1.

Η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.311 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA στα μονά και Νο.225 στα διπλά, κατέκτησε τον 6ο τίτλο της στη φετινή χρονιά στα διπλά, με τους 5 από αυτούς να είναι σε διοργανώσεις 25.000 δολαρίων. Συνολικά έχει 10 τίτλους στα διπλά και 3 στα μονά, σε ITF Pro διοργανώσεις.

Αυτή την εβδομάδα, μαζί με τη Gavrila από τη Ρουμανία, δεν έχασαν ούτε ένα σετ. Στον 1ο γύρο απέκλεισαν τις Γαλλίδες Caroline Romeo και Marie Villet με 6-3, 6-3, ενώ στα προημιτελικά επικράτησαν της Γερμανίδας Silvia Ambrosio και της Γιαπωνέζας Eri Shimizu με 6-3, 6-4. Στα ημιτελικά, κέρδισαν τη Μιχαέλα Λάκη και τη Βρετανίδα Lauryn John-Baptiste με 6-1, 6-3.

Πηγή: tennisnews.gr

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.