Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Βασίλης Ζορμπάς – στα εγκαίνια των νέων γραφείων της τοπικής οργάνωσης Ν.Δ...

Βασίλης Ζορμπάς – στα εγκαίνια των νέων γραφείων της τοπικής οργάνωσης Ν.Δ στο Χαλάνδρι

Χθες βράδυ παρευρέθηκα στην εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στο Χαλάνδρι.
Κάναμε τα εγκαίνια των νέων τοπικών γραφείων της οργάνωσης, αξίζουν συγχαρητήρια στην Πρόεδρο Χριστίνα Πατρικάκου για την αφοσίωση της και την αγάπη που βγάζει για την παράταξη και τις αρχές που εκπροσωπούμε όλοι μας.

στιγμιότυπα από την εντυπωσιακή εκδήλωση της Δημ.Τ.Ο. Χαλανδρίου με αφορμή τα εγκαίνια των Γραφείων της!

Παρέστησαν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Παύλος Μαρινάκης Υπουργός Εργασίας – Κοινωνικών Υποθέσεων και Αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, η Υπουργός Παιδείας και θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως η Υφυπουργός αρμόδια για την ψυχική υγεία και τις εξαρτήσεις Ζωή Ράπτη ο βουλευτής Βορείου Τομέα Γιώργος Κουμουτσάκος ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης Αντιπεριφερειάρχες Λουκία Κεφαλογιάννη & ο Χάρης Ρώμας ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας Αγίας Παρασκευής Νικόλαος Ζόμπολας και πολλοι άλλοι.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.