Στάση εργασίας στα αστικά λεωφορεία αύριο από τις 11:00 έως τις 17:00

Χωρίς λεωφορεία θα μείνει αύριο για 6 ώρες η Αθήνα, καθώς οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΑ έχουν προκηρύξει για την Τρίτη (20.12.2022) στάση εργασίας . Η 6ωρη στάση θα πραγματοποιηθεί από τις 11:00 έως τις 17:00.

Οι οδηγοί θα… τραβήξουν χειρόφρενο – λόγω στάσης εργασίας – στα λεωφορεία της Αθήνας και φυσικά του Πειραιά από το πρωί (11:00) έως το απόγευμα (17:00). Την απόφαση είχε λάβει προ ημερών το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ προκειμένου στο χρονικό αυτό διάστημα να πραγματοποιήσει εκλογοαπολογιστική συνέλευση εν όψει των αρχαιρεσιών του συνδικάτου.

Αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή και η στάση εργασίας γίνει κανονικά, τότε τα λεωφορεία αναμένεται να αρχίσουν να αποσύρονται από τους δρόμους μετά τις 10:00, ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται να γίνει γύρω τις 18:00.

Στις γραμμές τις οποίες έχουν αναλάβει τα ΚΤΕΛ, τα λεωφορεία αναμένεται να κινηθούν κανονικά.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.